Περιποίηση γενειάδας για τέλεια εμφάνιση

Όλοι θέλουμε να έχουμε μια όμορφη εμφάνιση και ειδικά οι άντρες με γενειάδα που στις μέρες μας είναι πολύ στην μόδα. Μια γενειάδα όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση, χρειάζεται περιποίηση και αρκετή προσπάθεια για να φτάσει στο σημείο να δείχνει όπως εμείς θέλουμε. Πολλοί νομίζουν ότι η φροντίδα της γενειάδας είναι απλή σαν την περιποίηση των μαλλιών όμως δεν είναι έτσι. Οι τρίχες στο πρόσωπο έχουν μια διαφορετική σύσταση από ότι τα μαλλιά για αυτό και χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Αφού λοιπόν έχεις αποφασίσει να έχεις μια πυκνή, λαμπερή και όμορφα περιποιημένη γενειάδα καλά θα ήταν να γνωρίζεις τα σωστά βήματα για να το πετύχεις. 

Για σωστή περιποίηση της γενειάδας το αρχικό και πιο σημαντικό στάδιο είναι η καθαριότητα. Αποφεύγεις την χρήση του κοινού σαπουνιού και σαμπουάν που πλένεις τα μαλλιά σου και χρησιμοποιείς συγκεκριμένο σαπούνι αφρόλουτρο ή σαμπουάν ειδικό για μούσι που θα βοηθήσει εκτός από την καθαριότητα στην ενδυνάμωση της τρίχας προσφέροντας της λάμψη και απαλότητα και ταυτόχρονα αποφεύγεις και την ξήρανση του δέρματος στο πρόσωπο.  

Ενυδάτωση είναι το επόμενο βήμα το οποίο θα πρέπει να αξιοποίησής σωστά ώστε με τα κατάλληλα προϊόντα να πετύχεις μια γενειάδα λαμπερή, με ενυδατωμένη και μαλακή τρίχα για να μπορείς εύκολα να δώσεις το δικό σου στυλ και να την προστατέψεις από φθορά και ψαλίδα. 

Η γενειάδα σου για να δείχνει όμορφη και περιποιημένη χρειάζεται απαραίτητα βούρτσισμα προσεκτικό και καθημερινό με ειδική βούρτσα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα εκτός από την λάμψη την απαλότητα και το ξεμπέρδεμα την αποφυγή ερεθισμών. 

Τελευταίο εξίσου όμως σημαντικό είναι το τριμάρισμα της γενειάδας κάτι που πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα και θα βοηθήσει στην αναζωογόνηση της τρίχας και σε ένα ομοιόμορφο σχήμα καθώς μεγαλώνει.



ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΥΝΗΜΑ!