Παράπονα

Παρόλο που το ηλεκτρονικό κατάστημα  MAKEUP.GR καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα που πωλούνται είναι της υψηλότερης ποιότητας, μπορεί να συμβεί να λάβετε ένα ελαττωματικό / λάθος προϊόν. Σε μια τέτοια περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε το παράπονό σας, να επιστρέψετε ή να αλλάξετε το αχρησιμοποίητο προϊόν εντός 14 ημερών.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να το κάνετε εύκολα - μέσω e-mail στο [email protected] ή να καλέστε στον ακόλουθο τηλέφωνο: 212 214 9873.  Στο email μας πρέπει να στείλετε ένα συμπληρωμένο έντυπο, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ. Μόλις λάβουμε το συνημμένο έντυπο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Σε περίπτωση έγκρισης του παραπόνου σας είναι απαραίτητο να αποσταλεί / επιστρέψει το προϊόν και το συνημμένο έντυπο στη διεύθυνση που αναγράφεται στη φόρμα. Μην ξεχνάτε να στερεώσετε καλά τα αντικείμενα ώστε να μην καταστραφούν κατά τη μεταφορά.

Μόλις λάβουμε την αποστολή με το έντυπο σας, θα ενεργοποιηθεί μια νέα παραγγελία ή επιστροφή χρημάτων με τραπεζικό έμβασμα, ανάλογα με την απόφασή σας.

Τα προϊόντα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση που αναγράφεται στη φόρμα!

 

Προσοχή!

Ως πελάτης έχετε το δικαίωμα: να υποβάλετε δήλωση υπαναχώρησης από τη σύμβαση πώλησης, να υποβάλετε δήλωση μείωσης της τιμής των αγαθών που αγοράσατε ή να ζητήσετε αντικατάσταση / επισκευή ελαττωματικών αγαθών.

 

* Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση ερεθισμού, αλλεργικής αντίδρασης ή δυσανεξίας πρέπει να απευθυνθείτε στον κατασκευαστή, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη σύνθεση των προϊόντων του.

 

*Τα δώρα και άλλες δωρεάν υπηρεσίες που παρέχονται με την παραγγελία σας δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο παραπόνου.

 

*Οι φωτογραφίες των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι για ενδεικτικούς σκοπούς και ενδέχεται να μην συνδέονται με την πλήρη συμμόρφωση με το πραγματικό προϊόν (π.χ. κατά την αλλαγή της συσκευασίας από τον κατασκευαστή ενδέχεται να υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ του προϊόντος που παραλάβατε και αυτού που παρουσιάζουμε) . Αυτό περιλαμβάνει χρωματικές διαφορές λόγω αναπαραγωγής και τεχνικών χαρακτηριστικών διαφορετικών συσκευών.

 

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 212 214 9873

 

 

Καθημερινά 07:55 - 20:00
Επανάκληση
Καλάθι(0)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΥΝΗΜΑ!