Παράπονα

Παρόλο που το ηλεκτρονικό κατάστημα  MAKEUP.GR καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα που πωλούνται είναι της υψηλότερης ποιότητας, μπορεί να συμβεί να λάβετε ένα ελαττωματικό / λάθος προϊόν. Σε μια τέτοια περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε το παράπονό σας, να επιστρέψετε ή να αλλάξετε το αχρησιμοποίητο προϊόν εντός 14 ημερών.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να το κάνετε εύκολα - μέσω e-mail στο [email protected] ή να καλέστε στον ακόλουθο τηλέφωνο: 212 214 9873.  Στο email μας πρέπει να αποστείλετε φωτογραφίες του προϊόντος/ των προϊόντων που θεωρείτε ελλατωματικά. Μόλις λάβουμε το email σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες. Υπενθυμίζουμε στους πελάτες μας ότι δεν έχουμε φυσικό κατάστημα και εργαζόμαστε μόνο εξ αποστάσεως για τον λόγο αυτό οι φωτογραφίες είναι απαραίτητες για να καταλάβουμε την ουσία του προβλήματος. Σε περίπτωση που ο πελάτης αρνηθεί να στείλει φωτογραφίες, το παράπονο θα απορριφθεί.

 

Προσοχή!

 

* Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση ερεθισμού, αλλεργικής αντίδρασης ή δυσανεξίας πρέπει να απευθυνθείτε στον κατασκευαστή, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη σύνθεση των προϊόντων του.

*Τα δώρα και άλλες δωρεάν υπηρεσίες που παρέχονται με την παραγγελία σας δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο παραπόνου.

*Οι φωτογραφίες των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι για ενδεικτικούς σκοπούς και ενδέχεται να μην συνδέονται με την πλήρη συμμόρφωση με το πραγματικό προϊόν (π.χ. κατά την αλλαγή της συσκευασίας από τον κατασκευαστή ενδέχεται να υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ του προϊόντος που παραλάβατε και αυτού που παρουσιάζουμε) . Αυτό περιλαμβάνει χρωματικές διαφορές λόγω αναπαραγωγής και τεχνικών χαρακτηριστικών διαφορετικών συσκευών.

 

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 212 214 9873

 

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΥΝΗΜΑ!