Στους τρόπους παράδοσης

ΕΛΤΑ Courier / Shipvam

Για παραγγελίες άνω των 19 ευρώ – δωρεάν μεταφορικά. Για παραγγελίες κάτω των 19 ευρώ – 3,90 ευρώ. Πληρωμή με αντικαταβολή: 2 ευρώ. Χρόνος παράδοσης: 3-4 εργάσιμες ημέρες

Η εταιρεία Courier με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ΕΛΤΑ Courier (Shipvam). Σας θυμίζουμε ότι τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 19 ευρώ, ενώ το κόστος αποστολής για αγορές μικρότερης αξίας είναι 3.90 ευρώ.  

Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί κατά την εισαγωγή των στοιχείων παράδοσης (αριθμός τηλεφώνου, email, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση). Τα στοιχεία πρέπει να είναι ενημερωμένα και ακριβή. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας σας, θα λάβετε μια επιβεβαίωση από εμάς μέσω email με τον αριθμό αποστολής σας και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός της εργάσιμης εβδομάδας, Δευτέρα έως Παρασκευή. Παραδόσεις τις επίσημες αργίες και τα Σαββατοκύριακα δεν πραγματοποιούνται. Σε περίπτωση προβλήματος μεταφοράς και καθυστέρησης παράδοσης, θα ενημερωθείτε από την ομάδα μας.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 12 το βράδυ ή σε αργίες διεκπεραιώνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες για την αποστολή σας καθημερινά από τις 8:00 έως τις 20:00 στο τηλ: 212 214 98 73

Τιμές μεταφοράς 

Για παραγγελίες άνω των 19 ευρώ – δωρεάν μεταφορικά

Για παραγγελίες  κάτω των 19 ευρώ – 3,90 ευρώ

Πληρωμή με αντικαταβολή: 2 ευρώ 

Χρόνος παράδοσης:

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται σε 3-4 εργάσιμες ημέρες (η αποθήκη μας βρίσκεται στην Πολωνία).

Για τα νησιά και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας είναι δυνατή  παράταση του χρόνου παράδοσης 1 με 2 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών ενδέχεται να αλλάξει και λόγω αργιών, κακοκαιρίας και προβλημάτων μεταφοράς.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΥΝΗΜΑ!