Επιλέξτε κατάλληλο μακιγιάζ για το σχήμα προσώπου σας σύμφωνα με τις τάσεις του 2022

 Η κάθε σεζόν, όπως και η κάθε επόμενο έτος μας φέρνουν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς με βάση τους διάσημους οίκους μόδας , τις διασημότητες της τηλεόρασης (Jessica Chastain, Selena Gomez, Justine Skye, Phoebe Dynevor κ.ά.) ή ακόμα και τα διαχρονικά δεδομένα για μακιγιάζ που παραμένουν πάντα στην κορυφή των επιλογών μας και δεν παλιώνουν ποτέ.

Σε περίπτωση λοιπόν που αναρωτιόσαστε ποιά τάση από όλες να ακολουθήσετε και ποιά θα ταίριαζε προσωπικά στο δικό σας πρόσωπο και στιλ, εμείς από το MAKEUP κάναμε μία αναλυτική έρευνα ειδικά για σας με βάση τους προαναφερόμενους οίκους μόδας και τις διασημότητες αναλόγως το σχήμα και χρώμα του προσώπου.

 

Φθινόπωρο / Χειμώνας

Μπορείτε να αναδείξετε την ομορφιά του προσώπου σας ακόμα και κατα τους πιο κρύους μήνες των δύο σεζόν, χωρίς αμφιβολία και με απόλυτη σιγουριά. Με την σωστή επιλογή μακιγιάζ θα ξεχωρίσετε αναμφίβολα.

Για αρχή σας προτείνουμε το ρουζ, είναι βασικό στοιχείο που δείχνει φρεσκάδα και νεανικότητα. Αφού τοποθετήσετε την τέλεια βάση, έρχεται η σειρά του μακιγιάζ των ματιών (λιλά χρώματα, μεταλλικές σκιές ή γκλίτερ για έντονο ή απαλό αποτέλεσμα).

Το καπνιστό μακιγιάζ σε καφέ ή μαύρο χρώμα επίσης έχει θέση στις σεζόν. Τα αϊλάινερ με διαφορετικούς τρόπους εφαρμοσμένα, με ενδιαφέρουσες χρωματικές παραλλαγές δίνουν την εντύπωση των παιχνιδιάρικων ματιών ή των αυστηρών γυναικών αναλόγως το πρόσωπο και το σχήμα του προϊόντος πάνω στο μάτι. Και τα έντονα ή nude κραγιόν με γκλος ολοκληρώνουν τέλεια το μακιγιάζ σας.

Επομένως, οι σεζόν σας προσφέρουν απλότητα, απαλό ρουζ, nude κραγιόν με λίγο γκλος και είστε έτοιμες να κατακτήσετε τον κόσμο της ομορφιάς με την βοήθεια του makeup.gr!

Σχήμα προσώπου και συμβουλές για μακιγιάζ

Καρδιά. Εκφράζει ισχυρή εσωτερική δύναμη, δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα. Είναι κοντά στο στρογγυλό πρόσωπο αλλά με πιο έντονα μάγουλα.

Για αρχή χρησιμοποιήστε ανοιχτό μέικ απ στο πηγούνι και σκούρο για το μέτωπο, βάλτε ρουζ και μετά highlighter στο κέντρο του μετώπου, στη ράχη της μύτης, όπως και στις δύο πλευρές του πηγουνιού για ισορροπημένο σχήμα. Όσο για τα χείλη, τα έντονα ή θαμπά χρώματα σας πάνε τέλεια.
Διασημότητες με τέτοιου είδους σχήματος προσώπου είναι η Κάρα Ντελεβίν, Σκάρλετ Τζοχάνσον κ.ά.

Οβάλ. Χαρούμενο σχήμα προσώπου που εκφράζει ισορροπία, αναλυτικότητα και δύναμη.

Σκιάστε τη φυσική γραμμή κάτω από τα ζυγωματικά, τονίστε το περίγραμμα του προσώπου με μπρόνζερ και τέλος εφαρμόστε highlighter πάνω από την καρδιά των χειλιών, τη μύτη και τα ζυγωματικά. Όσο για τα χείλη, βάλτε μολύβι για να δώσετε εντύπωση για ζουμερότητα. Γενικά βάφεστε για να αναδείξετε την ομορφιά και την τελειότητα του προσώπου σας, δεν χρειάζεστε πολλά. Διασημότητες με τέτοιου είδους σχήματος προσώπου είναι η Ντριού Μπάριμορ, η Μελίσα ΜακΚάρθι, η Ριάννα κ.ά.

Τετράγωνο. Το πρόσωπο αυτό δείχνει σιγουριά, έχει έντονη εκφραστικότητα των συναισθημάτων και εκφράζει την σταθερότητα του ατόμου.

Για αρχή το ρουζ σας κάνει καλή δουλειά, τοποθετώντας το στις άκρες του προσώπου και ψηλά στα ζυγωματικά. Χρησιμοποιήστε highlighter για το κέντρο του μετώπου, πιγουνιού και στα ζυγωματικά ψηλά στο κόκαλο. Έντονες σκιές ματιών όπως το smokey είναι ότι πρέπει. Όσο για τα χείλη, εάν είναι ζουμερά χρησιμοποιήστε φωτεινές αποχρώσεις που εξισορροπούν τη μορφή του προσώπου ή lip plumper για λεπτά χείλη. Διασημότητες με τέτοιου είδους σχήματος προσώπου είναι η Αντζελίνα Τζολί, η Κάμερον Ντίαζ, η Σάντρα Μπούλοκ κ.ά.

Στρογγυλό. Ένα σοβαρό πλεονέκτημα για κάθε γυναίκα είναι να δείχνει πιο νέα και συγχρόνως αυστηρή.

Για αρχή φωτίζετε το πρόσωπό σας, τα σημεία στα μάγουλα που προεξέχουν, το κέντρο του μετώπου και την γραμμή του πηγουνιού με highlighter. Ακολουθεί το μπρόνζερ σε όλη την περίμετρο του προσώπου και κάτω από τα ζυγωματικά. Στο τέλος απλώνετε το ρουζ κατα μήκος των ζυγωματικών προς το αφτί και πίσω για να τονίσετε το σχήμα του προσώπου. Σελέμπριτι με τέτοιου είδους σχήματος προσώπου είναι η Σελένα Γκόμεζ, Έμμα Στόουν, Κίρστεν Ντανστ κ.ά.

Διαμάντι. Σπάνιο σχήμα προσώπου αλλά επίσης ελκυστικό. Δείχνει ποιοτικότητα, επικοινωνιακές δεξιότητες και κατοχή του ελέγχου.

Για αρχή προσέχετε στο μακιγιάζ για να φέρετε σε ισορροπία τα ζυγωματικά με το πρόσωπο, χρησιμοποιώντας κονσίλερ γύρω από τη μύτη, στο μέτωπο στην μέση και στο πηγούνι. Ακολουθεί σκούρο μέικ απ για προσωπο με ανοιχτό χρώμα μέχρι την εξωτερική γωνία των ματιών. Έτσι θα φωτίσετε τα στενά σημεία του προσώπου και θα μειώσετε την ένταση των ζυγωματικών.

Τέλος για την επιλογή κραγιόν ή λιπ γκλός προτιμήστε τα πιο θαμπά. Διασημότητες με τέτοιο είδος σχήματος προσώπου είναι η Σέλμα Μπλερ, η Βικτόρια Μπέκαμ, η Τζένιφερ Άνιστον κ.ά.

 

 



ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΥΝΗΜΑ!