Το αντηλιακό - Ο καλύτερος μας σύμμαχος!

Με ανυπομονησία περιμένετε ξανά να έρθει η στιγμή που θα περνάτε ατελείωτες ώρες στην παραλία σε μια ξαπλώστρα με ένα φραπέ στο χέρι, θα απολαμβάνετε τις βόλτες στα σοκάκια ή στον παραλιακό δρόμο κάποιου μαγευτικού νησιού και γενικότερα, θα νιώθετε ανέμελοι, ξεκούραστοι και τέλεια μαυρισμένοι! ΑΧ… Καλοκαίρι, αργείς;

 Πόσο φανταστικό είναι να χαίρεστε τον ήλιο αλλά την ίδια στιγμή να είστε και προστατευμένοι από τις βλαβερές ακτίνες του; Αυτός είναι ο σκοπός σήμερα! Θα σας παρουσιάσουμε τα οφέλη των αντηλιακών προϊόντων με σκοπό να σας κάνουμε να συνειδητοποιήσετε τα πλεονεκτήματα που φέρουν για εσάς, την οικογένεια σας και κυρίως για το δέρμα σας και από εδώ και στο εξής να μη βγαίνετε από το σπίτι χωρίς αυτά!

Είδη αντηλιακών και τρόπος χρήσης τους

Όσο κι αν απολαμβάνετε τις ηλιόλουστες ζεστές μέρες, θέτετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο, κυρίως όσον αφορά την εμφάνιση φακίδων, ουλών, εγκαυμάτων, ακόμη και καρκίνου του δέρματος, μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε τη συνήθεια να φοράτε αντηλιακό το πρωί πριν βγείτε από το σπίτι. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους τύπους των αντηλιακών που κυκλοφορούν, προκειμένου να ανακαλύψετε το ιδανικό για το δικό σας δέρμα και τις δικές σας προτιμήσεις.

  • Αντηλιακή κρέμα

Για όλους τους λάτρεις της κρεμώδης υφής, υπάρχουν αμέτρητες αντηλιακές κρέμες για το πρόσωπο και σώμα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας, θα σας προστατεύουν από τον ήλιο και θα σας εξασφαλίσουν την ενυδάτωση που χρειάζεστε. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να την ανανεώνετε κάθε 2 ώρες. Για να καλύψετε το σώμα σας η ποσότητα που θα χρειαστείτε είναι περίπου 2 κουταλιές της σούπας, ενώ για το πρόσωπο εφαρμόστε κατά μήκος των τεσσάρων δακτύλων σας (εκτός τον αντίχειρα)  και απλώστε με απαλές κινήσεις μασάζ.

  • Αντηλιακή λοσιόν

Ένα γρήγορο και απορροφήσιμο προϊόν που δεν θα πρέπει να λείπει από την τσάντα θαλάσσης σας σε καμία περίπτωση είναι η λοσιόν! Το προϊόν αυτό δεν αφήνει λιπαρά σημάδια και απλώνεται με τον πιο εύκολο τρόπο. Απλώς ψεκάστε ή τρίψτε απαλά και χρησιμοποιήστε όση ποσότητα χρειάζεστε μέχρι να αιθανθείτε το σώμα σας παντού καλυμμένο και αποτελεσματικά ενυδατωμένο.

  • Αντηλιακό σπρέι

Ένα εξαιρετικά βολικό και πολυλειτουργικό προϊόν που μπορείτε να έχετε μαζί σας παντού και να χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή. Για να το εφαρμόσετε αρκεί να το ψεκάσετε, δεν χρειάζεται τρίψιμο με τα χέρια σας για να απορροφηθεί και για την παραλία θα γίνει αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα σας προϊόντα για την εξασφάλιση της προστασίας που χρειάζονται τα παιδιά σας. Σας έχουμε το ιδανικότερο προϊόν! Με το αντηλιακό σπρέι εξασφαλίζετε στιγμίαια προστασία σε ολόκληρη την οικογένεια! Ψεκάζεται εύκολα και απλώνεται με μία μόνο κίνηση. Περιττό να σχολιάσουμε το πόσο γρήγορα απορροφάται! Έρωτας με την πρώτη…ψεκασιά θα μπορούσαμε να γράψουμε εδώ!

  • Αντηλιακό  στικ

Ένα φανταστικό προϊόν που θα καταφέρει να καλύψει τις πιο δυσπρόσιτες περιοχές, στις οποίες μας είναι γενικά δύσκολο να εφαρμόσουμε αντηλιακή κρέμα ή σπρέι. Το στικ μπορεί να εφαρμοστεί στα αυτιά, στο τριχωτό της κεφαλής σας, ακόμα και στις μασχάλες σας (εφαρμόστε σαν αποσμητικό ρολλ- ον) και νιώστε φουλ προστατευμένοι και άνετοι για ώρες έκθεσης κάτω από τον ήλιο (όχι υπερβολικά πολλές όμως!)

  • Αντηλιακή πούδρα

Ένα όχι και τόσο διευρυμένο προϊόν αλλά σίγουρα ένα από τα αγαπημένα κάθε γυναίκας, αφού κυκλοφορεί σε διάφορες αποχρώσεις και εκτός από προστασία, διαθέτει ελαφριά κάλυψη και εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας, αφήνοντας το απαλό και λείο. Μια αντηλιακή πούδρα φρεσκάρει και μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλες περιοχές του σώματος.

  • Αντηλιακό λάδι

Για γρήγορα και αποτελεσματικό μαύρισμα που θα διαρκέσει και τον χειμώνα, πολύ συχνά κατατρέχουμε στα λάδια μαυρίσματος και με ανυπομονησία περιμένουμε να αποκτήσουμε αυτό το σαγηνευτικό και σέξι σοκολατί χρώμα. Σημαντικό!! Μην ξεχνάτε ότι είναι υποχρεωτικό το  λάδι που χρησιμοποιείται να διαθέτει SPF30 (τουλάχιστον) και να το ανανεώνετε συχνότερα. Εκτός από προστασία θα θρέψει και το σώμα σας με πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, κάνοντας το ελαστικό και σίγουρα πολύ λαμπερό!

 

Αυτά ήταν τα πιο γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα προϊόντα αντηλιακής προστασίας που σίγουρα δεν πρέπει να παραλείψουμε να κάνουμε κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης του προσώπου και σώματος μας για να διατηρήσουμε τη νεανική και υγιή εμφάνισή τους. Υπάρχουν και άλλα όπως το αντηλιακό τζελ, αντηλιακό νερό και αντηλιακός αφρός, σκοπός των οποίων είναι επίσης να δροσίσουν, να αναζωογονήσουν και να καταπραΰνουν το δέρμα σας και να το ενυδατώσουν.

Συμβουλές για τη χρήση αντηλιακών προϊόντων: 

  •  Ποτέ μη βγαίνετε έξω από το σπίτι χωρίς να έχετε εφαρμόσει το αντηλιακό σας τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα.
  • Ανανεώνετε το αντηλιακό σας προϊόν  κάθε 2 ώρες.
  • Το αντηλιακό σπρέι μπορεί να εφαρμοστεί και πάνω από το μακιγιάζ σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Αποφεύγετε να εκτίθεστε στον ήλιο τις ώρες της ημέρας που καίει πολύ.
  • Ανακαλύψτε το ιδανικότερο προϊόν για το δικό σας τύπο δέρμα και χρησιμοποιήστε το καθημερινά.
  • Ο συνιστώμενος δείκτης προστασίας για το χειμώνα είναι 30 και για το καλοκαίρι 50.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΥΝΗΜΑ!