Soap Brows - η νέα τάση στα φρύδια

 

Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και να μας παρουσιάζουν διαρκώς νέες τάσεις της μόδας, στα τέλη του 2021 γνωρίσαμε και ερωτευτήκαμε έναν καινοτόμο και διαφορετικό τρόπο να σχηματίζουμε και να τονίζουμε τα φρύδια μας. Πρόκειται για την ευρέως γνωστή πλέον τάση Soap Brows ή φρύδια (με) σαπούνι όπως θα λέγαμε στα ελληνικά. Σήμερα λοιπόν εμείς, θα σε βοηθήσουμε να μάθεις πώς μπορείς εύκολα και γρήγορα να πετύχεις αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα και ποια προϊόντα θα συμβάλλουν σε αυτό!

 

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από τη νέα τάση;

 «Τα φρύδια μου είναι ατίθασα και δεν στρώνουν με τίποτα..» Ελένη, 26 χρονών

Ανεξάρτητα από τον τύπο των φρυδιών σας, είτε είναι λεπτά, αραιά, ατίθασα ή πυκνά, με αυτή την τάση θα φαίνονται σίγουρα στη θέση τους, στρωμένα και περιποιημένα. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα θα νιώθετε αυτοπεποίθηση για την εμφάνιση και το σχήμα τους. Αναμφίβολα αυτός είναι ένας τέλειος τρόπος για να δείξετε ότι παρά την πρωινή σας βιασύνη, καταφέρατε να ρίξετε μια ματιά στον καθρέφτη και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας! 

 

Φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες!

 

«Τόση ώρα έκανα το πρωί να φτιάξω τα φρύδια μου και μέχρι το απόγευμα εννοείται πως έχουν χαλάσει..» Μαρία, 32 ετών

Κουραστήκατε να ξοδεύετε πολύ χρόνο για να διαμορφώσετε τα φρύδια σας και να χρησιμοποιείτε ένα σωρό διαφορετικά προϊόντα όπως μολύβι, πομάδα, σκιές φρυδιών κ.λπ. και όμως στο τέλος της ημέρας τα φρύδια σας να έχουν μείνει χωρίς ίχνος προϊόντος πάνω τους;
Το σαπούνι για το styling φρυδιών ήρθε για να βάλει τέλος σε αυτό το ζήτημα. Με λίγες μόνο κινήσεις θα δώσετε φορά και κατεύθυνση στις τρίχες, εξασφαλίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο θα διατηρηθεί ανέπαφο ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, την υγρασία ή τον ιδρώτα.

Πώς χρησιμοποιείται το σαπούνι για τα φρύδια;

 

Πολύ εύκολα! Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε το προϊόν που σας ταιριάζει και με τη βοήθεια ενός spoolie - βουρτσάκι να χτενίσετε απαλά τα φρύδια σας προς τα πάνω και ελαφρώς προ τα δεξιά και ναι…μόλις αποκτήσατε και εσείς αυτα τα ινσταγκραμικά και Tik Tok φρύδια που συναντάτε παντού μπροστά σας!

 

Tip: Αν τα φρύδια σας είναι πολύ λεπτά και μετά το σχηματισμό τους παρατηρείτε κενά, σας συνιστούμε να σχεδιάσετε πολύ λεπτές γραμμές που μοιάζουν με αληθινές τρίχες με ένα μαρκαδόρο φρυδιών. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Χρήσιμες συμβουλές:

 

  •  Το λουκ αυτό μπορεί να επιτευχθεί και με το σαπούνι χεριών που βρίσκεται στο μπάνιο σας! Το μοναδικό που πρέπει να προσέξετε είναι η σύνθεση του να περιέχει γλυκερίνη (γνωστή για το χαμηλό ph της) και να είναι διαφανές, δηλαδή να μην αφήνει λευκά υπολείμματα. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστείτε ξανά ένα βουρτσάκι και λίγο νερό ή setting spray. Απλώς ψεκάστε ή βρέξτε ελαφρά το βουρτσάκι, τρίψτε το στο σαπούνι και σιγά σιγά χτενίστε τα φρύδια σας, χρησιμοποιώντας ανοδικές κινήσεις.
  • Χρησιμοποιήστε το σαπούνι σε στεγνό και καθαρό δέρμα.
  • Προσέξτε να μην εφαρμόσετε υπερβολικά πολύ προϊόν με το πρώτο πέρασμα. Πάρτε μικρή ποσότητα στην αρχή και εφαρμόστε επιπλέον προϊόν στη συνέχεια εάν χρειάζεται  για τη διαμόρφωση των τέλειων φρυδιών.
  • Αν θέλετε να ξεχωρίζετε με την εμφάνισή σας και να τραβάτε όλα τα βλέμματα πάνω σας δώστε προσοχή στην «κορνίζα του προσώπου σας», τα φρύδια σας δηλαδή! Απολαύστε ένα φυσικό και διαφορετικό λουκ που κάθε κοπέλα λαχταρά να δοκιμάσει πάνω της!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Ανάκτηση κωδικού πρόσβασης

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΥΝΗΜΑ!